Kicks – kosmetikabutiken där du lätt hittar de du söker

Kicks – kosmetikabutiken där du lätt hittar de du söker

Utbudet av kosmetika på nätet är i överflöd. Sidor som erbjuder allt mellan himmel och jord. Det är på ett märkligt sätt detta som gör Kicks så bra på att utmärka sig. De har precis det du behöver – och det är enkelt att hitta. Både online och med välutbildad servicepersonal på plats i deras fysiska butiker. Ett genomtänkt koncept helt enkelt.  

Kicks, en välplanerad butik

Kicks är en välkänd kosmetikabutik i norden och det finns ca 250 butiker i Sverige. Kicks butiker är välordnade där man lätt hittar produkter för hår, ansikte, kropp och dofter från produkter av kända märken.

Butiken startades av KF 1991 och sedan 2002 ingår Kicks i Axel Johnsons AB, som ägs av Antonia Ax:son Johanson med familj.
Man märker att de följer tanken bakom sin affärsidé att ge kärlek och inspiration till skönhetsmedvetna kvinnor och män. De anställda är skönhetsexperter, hudterapeuter och makeupartister vilket ger kunderna ett förtroende till sina säljare. Det är enkelt att få tag på produkter som är anpassade till deras behov, vilket får de nöjda kunderna att ständigt komma tillbaka.

Hemsidan är lika välordnad som butikerna

Med många altenativ är det lätt att hitta bra erbjudanden och nyheter bland utbudet.

Hemsdan är uppdelad i dessa kategorier

nyheter
rea
makeup
doft
hår
tillbehör
herr
ekologisk
erbjudande
inspiration
produkter

Hur hittar man det man behöver?

Att leta efter en produkt på hemsidan är enkelt. Du kan söka på produktens namn, färg eller kosmetikans produkt som t.ex. schampo. Skulle du stava fel kommer det upp en hjälpfunktion där det står MENAR DU (produktens namn)? Användargränssnittet och funktionerna gör det enkelt att navigera på sidan och sparar tid.

Få mer information från Kicks

Längst ner på hemsidan finner man information om vad Kicks mer har att erbjuda. T.ex. produktens hållbarhet och var butikerna finns.

De har även information om Kicks club, kundservice och inspiration.
Det är enkelt att komma i kontakt med företaget och bli medlem i Kicks club. Där får du nyheter och information om inspirerande nya trender.

Kvalitet först

Kicks säljer endast varumärken av bästa kvalitet. Istället för att ha ett oändligt brett utbud, fokuserar de på det som är bäst för dig. På så vis kan du känna dig trygg i att göra ett nytt val, och beställa hem produkter även över nätet. När man handlar online är det viktigare än någonsin att valet är enkelt att göra.

Du kanske även uppskattar